1, 2, 3, 4 ...9!! 9è programa de Ràdio Vde Vivienda

17 d' agost de 2008. 63 minuts.
Com diria Dracu, de Barrio sesamo, Uunoooo, Dooooosss, Treeeees, Cuatroooo, Cincoooooo, Seiiiiiis, Sieeteeeee, Oooocho y Nueeeeve, Nueeeveee ! ;-) ,
Ja van nou, si amics i amigues, NOU programes de l’espai més “humoeroticofestivo” de l’habitatge radiofònic.
En aquesta nova entrega, un tant esbojarrada cal dir-ho, i de la ma de la Cris, El Pako, el Carles i el Markox ( a La Klara li vam donar festa ), us expliquem les noves mesures del estupendíssim Govern Zapatero, per sortir de la crisis.
Per primera vegada (i pot ser per última)estrenem la secció Deba-te't, una espai nascut per aportar idees per solucionar la problemàtica de l’habitatge, és per això que per aquesta ocasió vam gaudir de la participació d'en Joan Cases, Ivan Conesa, Marta Caiguda DelPi i Enric de Totreyna, tots quatre grans coneixedors de la situació actual, digno de admirar!

Salut i que vagi de gust!

Per baixar-te el programa clika
Aquí - Hemen - Here


salut i endavant!

8è programa de RadioVdeVivienda a Radio Bronka

3 d' agost de 2008. 71 minuts.
Molt Bones,Companys i companyes, ja teniu a la venda un nou programa de Ràdio VdeVivienda a un "preu concertat", sembla mentida i ho és, lo del programa a la venda!! clar, per que lo que no és mentida és lo del "preu concertat", d'això precisament us parlem en aquesta nova entrega, de la nova figura que s'han inventat el Baltazar i el Reyna per que així la màfia del Totxo segueixi subsitint a costat dels impostos del poble, tot plegat un desgavell més d'aquests que es fan dir "d'esquerres" ,però ves per on que per això vam gaudir de la visita d'en Jordi i la seva sabiesa sobre el tema, que us vagi de gust "on egin duzuela" ( que tingueu bon profit)!

Per baixar-te el programa clika aquí - hemen - here

salut i endavant!