68è programa de Ràdio Vdevivienda

Programa emès el 19 de desembre de 2010 per Ràdio Bronka 104.5 FM (Barcelona). Uns 60 minutets.

Encara que un error de pc impedeix que s'escolti sencer, inclou una entrevista telefònica amb Jose Luis Burgos de l'acció davant la pressió de la banca d'Botin. També comentem algunes notícies de les últimes setmanes i convocatoriss festives i reivindicatives recents i properes. Una altra entrevista sobre els CIEs, declaracions de l'amo de Sacyr Valleermoso, el de Wikileaks i demés, i la jornada sindical de disaabte 18. Música de Pirat Soundsystem, Petaluda a Elm Street, Oriol Tramvia, Jesus Cutillas. Tornem el 2 de gener.


Pots baixar-te el programa, en format mp3, fent clic aquí o sentir-ho a

67è programa de Ràdio Vdevivienda

Programa emès el 5 de desembre de 2010 per Ràdio Bronka 104.5 FM (Barcelona). Uns 90 minutets.


Parlem de la recent activitat oontra LZS Memòria desnonaments hipotecaris. Ens parla també José Luis Burgos, en vaga de fam fa una setmana contra els sbus de la banca. Comentem sobre vagues, descontrols més o menys controlats, Wikileaks, eleccions del 28N, el bankrun del 7-D, mobilitzacions properes com la del 18 de desembre. Tot amb música, des de Rosendo a Laboa passant per Corrosion of Conformity i Gil Scott Heron. Tornem el 19 de desembre.


Pots baixar-te el programa, en format mp3, fent clic aquí o sentir-ho a


66è programa de Ràdio Vdevivienda

Programa emès el 21 de novembre de 2010 per Ràdio Bronka 104.5 FM (Barcelona). Uns 70 minutets.

Parlem de bombolles especulatives a la India, de desnonaments i assetjaments institucionals i bancaris i d'altres noticies. Tambe de polituning i fem una ullada a les empatollades electorals al voltant de l'habitatge. Amb musiqueta de la Trapers, ls Troba, Tomatito, etc. Tornem el 5 de desembre.


Pots baixar-te el programa, en format mp3, fent clic aquí o sentir-ho a



65è programa de Ràdio Vdevivienda

Sense notícies de Gurb!

64è programa de Ràdio Vdevivienda

Programa emès el 24 d'octubre de 2010 per Ràdio Bronka 104.5 FM (Barcelona). Uns 70 minutets


Desapareix el ministeri d'habitatge. Un curiós 47 ... per cent. Patetisme del recent BMP. Desnonaments i màfies urbanístiques. Comentem les recents i properes mobilitzacions. Protestem contra l'assetjament a les ràdios lliures i als mitjans de comunicació alternatius. I gran primícia: la dada i la data de la fi de la crisi!!! Tot això en un programa musicat amb Doctor Deseo, Discípulos de Otilia, Big Member i Chico Ocaña. Amb Anna, nova col.laboradora revoltosa i revolucionària, i amb una 'xaman' en directe. I amb l'agenda bé però que bé tupidita. Un programa espectacularment entretingut i amb molt d'humor i amor pels oients i les oients. Tornem el 7 de novembre.

Pots baixar-te el programa, en format mp3, fent clic aquí o sentir-ho a

63è programa de Ràdio Vdevivienda

Programa emès el 10 d'octubre de 2010 per Ràdio Bronka 104.5 FM (Barcelona). Uns 70 minutets

Gravat el 10 d'octubre. Notícies sobre el Dia Mundial de l'Habitat i l'AIC, sobre hipoteques i taxacions. Entrevista a un membre de la Universitat Lliure de la Rimaia. Xerrem sobre el moviment de l'25-S, la vaga general i l'onada mediàtica de criminalització dels moviments socials. Musicat amb cançons de Habeas Corpus, Bosco el Tosco, Patti Smith i el Sobrino del Diablo. Tornem el diumenge 24.

Pots baixar-te el programa, en format mp3, fent clic aquí o sentir-ho a