6è programa de RadioVdeVivienda a Radio Bronka

Crònica d'un malson anunciat.
Aquesta setmana passada, el nostre company Markox, no va poder venir a gravar el programa. A banda de la pèrdua humana, també fou una pèrdua tècnica inimaginable, perquè ell coneix el funcionament de la taula, etc... Així que amb una mica d'autoaprenentatge vam decidir agafar el toro per les banyes i intentar-ho. Amb l'ajut del Kike (gràcies!) vam poder remuntar el vol i vam fer el programa, però per motius X (desconeguts), el programa no es va gravar i no podrem posar el link a l'arxiu. Us en fem cinc cèntims del que va passar:
El programa va constar de tres seccions, que són les típiques:
1) Després de la presentació kanalla, vam parlar de dues notícies. La primera el descalabro de la major constructora anglesa: vam parlar de si aquestes notícies són bones o no, ja que generen atur (en el cas que vam tractar, 900 treballadors, així, de sopetón). La segona notícia: la nostra intrépida Cris està investigant què passa amb el pla urbanístic al Carmel. Sembla que les forces malignes volen aprovar-lo durant l'estiu aprofitant la fugida massiva estiuenca cap a aquells llocs on "els polítics molesten menys" com la platja, i així volen enderrocar casetes baixes per fer-ne pisos i blocs. Seguirem investigant perquè ja sabem com acaben els 3%.
2) Després vam fer una entrevista al Pablo, de la xarxa Promoció d'Habitatge Realment Públic. Ens va parlar de les ocupacions que duen a terme, sobretot a Ciutat Vella, com a forma de lluita contra l'especulació i la gentrificació. També ens va parlar del procés Magdalenes, un cas de mobbing, on la gent de PHRP fan una proposta singular d'expropiació i cessió en règim de cooperativa d'ús a l'Ajuntament com a via per la defensa dels veïns afectats pel mobbing i la creacció d'espais socials al barri de ciutat Vella.
3) Agenda. Com sempre, vam fer repàs als actes que tenim en perspectiva. En destaquem el proper acte de VdeVivienda: una festa al Carrer Carmen Amaya, al costat de la Vila Olímpica, que organitzem les assemblees d'habitatge el proper 19 de juliol sota el lema "Mulla't per l'habitatge", motivat pel fet que la platja està a dues passes. A les 5 de la tarda, assamblea d'habitatge, a les 7 bany popular i cap a les nou, una mica de pica-pica i begudes isotòniques.

Doncs, això, aquest programa s'ha perdut pel cosmos, si és que hi va arribar, i no hi ha manera de recuperar-lo, però prometem que el següent estarà disponible
Us esperem a la festa del dia 19!!!! -:-)

PS: Ja oblidava les cançons que vam posar:
Dedicada a la constructora anglesa: Arctic Monkeys: From the Ritz to the Rubble.
Dedicada als veïns del Carmel: Sopa de Cabra: per no dir res.
Dedicada a la gent de Magdalenes i de la PHRP: Platero y Tú: Mari Magdalenas (directe).

2 comentaris:

Tommozz ha dit...

Ets un crack , Carles!
una crónica collonuda!

Preobratzba ha dit...

També vam parlar sobre l'atac massiu de turistes a Barnacity!!! (ya estan aquí-í)Quan pugui pujo el text que es va llegir en el programa. Mari mari magdalenaaaasssss...