40è programa de Ràdio V de Vivienda

Programa emès el 25 d'octubre de 2009 per Ràdio Bronka 104.5 Fm (Barcelona). Uns 90 minutets de programa.

Qué tal ? aquest cop hem publicat l'entrada puntualment,ein!
celebrem l'assitència plena al programa amb el Paulo, Pako , Clara, Markox i Carles, tot l'equip V al complet.
Per aquesta nova entrega estrenem una nova secció "Oju al datu", apartat destinat a donar la mínima cobertura a les notícies generades per la premsa habitual i massmedia, no es mereixen més d'un minut i mig.
Donem amplia cobertura a la Trobada de Xarxes locals,celebrada al CSO Teixidora i convocada per la xarxa pel decreixement, on alguns vam participar-hi, dins de l'area d'habitatge , esteu tots i totes convidades a participar, a més parlem de la mani de Hipotecats i una extranya afició de l'ajuntament de Karcelona per tancar suposades places públiques, ofenent els sentiments de les dones del 36.
Per altre banda, i en exclusiva mundial presentem en societat, de la veu de l'Amali, la serie radiofònica que trencarà esquemes i més d'un cor.
Ja per marxa i amb el Carles a la guitarra, dediquem a l'Amadeu caselles una cançó de la Mercedes Sosa, en rigurós directe.
Demanar disculpes si hem pogut ferir la sensibilitat d'algú/na radioent.
Amb tot això , una mica d'allò i d'aqui, pensem que ens ha
quedat un programa de KontraInfo Radio show, prou digne i amb molt bon humor ,això que no falti mai, tu!


"La política (de los políticos) es el arte de buscar problemas, encontrarlos, hacer un diagnóstico falso y aplicar después los remedios equivocados".

Salut

Per baixar-te el programa en format mp3 clican Aquí - Hemen - Here
o sentir-nos fent play a...