42è programa de Ràdio V de Vivienda

Programa emès el 22 de novembre de 2009 per Ràdio Bronka 104.5 Fm (Barcelona). Uns 70 minutets de programa.


Després de la 41ena entrega doncs ,com no podia ser d'una altre manera, habia d'arribar la 42ena edició de l'únic programa de la ràdio del món mundial que parla del dret a l'habitatge en totes les seves manifestacions.

Ens preguntem , que passarà pel cap del redactor en jefe del diari El País quan publica una notícia referent a una Suposada "okupació" del pis d'una senyora sense contrastar i que el TSJC ha d'emetre un comunicat de premsa per desmentir la notícia ?
Donar peixet al desnonament expres, potser?
PSOE=El País
Llei del desnonament expres = Noticies partidistes

¿ comprenden la filosofía ?

També expliquem com una família del barri d'en Bon Pastor, ha de deixar el seu pis després de no poder fer front a l'hipoteca, tot això provocat , entre d'altres coses, al veure's expropiats de les cases originals, les barates, pel magnífic 'ajuntament de Karcelona.
Fem la crónica de la mani del dissabte contra la Xoricràcia (El poder dels Xoriços ) a la plaça Sant Jaume i com no tots no son males notícies posem en coneixem de la audència pertinent ,l'iniciativa d' arquitectes, urbanistes i antropòlegs "Repensem BonPastor" que estan duent a terme,
i com sempre tot amenitzat amb molta i bona música i una mica d'humor, però no massa," que más de dos botes me empalaga."

Que vagi de gust!

salut

Per baixar-te el programa en format mp3 clican Aquí - Hemen - Here
o sentint-nos fent play a...