43è programa de Ràdio V de Vivienda

Programa emès el 6 de desembre de 2009 per Ràdio Bronka 104.5 Fm (Barcelona). Uns 90 minutets de programa, dels més llargs.

Hola a tots i totes els/les radioients i radioactives, paraula composta per ràdio i actives de activistes, clar, us portem a la taula, de la mà d'en Markos, Paulo i Pako, un nou plat de Ràdio Vdevivienderu directament des de el forn de Ràdio Bronka 104.5 de l'efe eme, com no podia ser d'una altre manera

Per aquest diumenge vam tenir la presencia del nostre amic Aviv Altrajín, experimentador textil, que ens ve a explicar com funcionar tot això des d'un centre social ocupat com la otra carboneria, val la pena posar l'orella, a més comentem l'entramat especulatiu del Triball de Madrid, mitjançant la moda.

Ens plantem davant del dia de la Inconstitució, i li donem el valor que es mereix l'article 47.

A nivell informatiu, parlem sobre el judici a Luis Luis Miguel Pahissa per pràcticar la patètica formula delictiva de l'assetjament immobiliari, a dues dones de 78 i 81 anys, tot un "senyor" jeta!, també comentem com des de l'Incasol i de la mà d'un altre "senyor" amb jeta com L'Emili Mas, s'esquitxa a la generalitat mitjançant la corrupció del cas pretoria, tot un exercici de fàstic democràtic!.

A nivell músical posem cançons de Berri Txarrak, La Pegatina i Artic Monkeys

i sense descuidar l'agenda i altres seccions, us recomanem el documental Spanish dream, apa-li bon profit!

Per baixar-te el programa en format mp3 clican Aquí - Hemen - Here o sentint-nos fent play a...