45è programa de Ràdio VdeVivienda

Programa emès el 3 de gener de 2010 per Ràdio Bronka 104.5 Fm (Barcelona). Uns 60 minutets de programa.

Ieeeeeeeep, benvinguts/des al primer programa viviendero domingero i musical de l'any, per aquesta nova edició, us el presentem en format trio jazzístic, el barbut markox a la bateria , l'atractiu pako al baix i la guapa Cris a la veu solista, -;-P.
Programet lleugeret, en parlem dels bancs i la seva esgarrifosa reconversió en immobiliàries, degut els desnonaments , comentem mails rebuts d'en Roger des de Porto i la seva perillosa transformació de la ciutat en una marca semblant a Barcelona i una proposta de la Cio des de les Corts , on estan patint una de les requalificacions més escandaloses dels últims anys, juntament amb del Carmel.

Com ja sabeu, com sempre tot això amenitzat amb bona música, Barricada , una cançó proposada per Roger, de Deolinda, Hip Hop esperantista de Tone by eobo , i com és habitual tot farcit de l'agenda i propostes varies, com aquesta, una sempre interessant entrevista a la persona humana d' Eduardo Galeano.

Apa!! molta i molta salut per continuar lluitant per un habitatge digne de cara aquest 2010, i que la fuersa os acompañe.

Pots baixar-te el programa en format mp3 fent clic Aquí - Hemen - Here o sentint-nos fent play a...