46è programa de Ràdio VdeVivienda

Programa emès el 17 de gener de 2010 per Ràdio Bronka 104.5 Fm (Barcelona). Uns 88 minutets de programa.


Hola Podcast-adictes,aquí estem una quinzena més,avui us portem de la mà de la Clara, Pako, Carles i Markox una nova entrega del programa més viviendero de la ràdio Freqüència modulada de l'espectre radiofònic del dial del vostre aparell capturador d' ones hertzianes que floten pel ciberespai, no se si m'explicat bé? no? doncs torno a començar ...
Hola Poscast-adictes, aquí estem una quinzena més...noooooooooooooooo! el dia de la marmota, nooooooo!

Bé anem per parts, com diria Jack l'Esbudellador, en aquesta nova entrega us parlem d'un nou procés urbanístic especulatiu que es vol dur a terme al Cabañal , un barri de València , assetjat per la set de calerons del govern de la "grandisima" Rita Barbera , batejada com una nova "Barberitat" de les seves.

Fem una comparartiva molt instructiva de les coses que s' expliquen dos mitjans de la premsa escrita, de sentit molt diferent,per això.
Per finalitza, les notícies, parlem de l' Aquitectura preventiva, que l'ajuntament s'enginya , per als carrers de Barcelona, i fer més dificil la vida els carrers, article extret del Masala (Gener - Febrer 2010) by Daniele Porreta, a més de les seccions Ojualdatu i Agenda, com sempre tot amenitzat amb bona musiqueta punkita i demés.

Apa-li a disfrutar i recorda " No te creas nada, ni siquiera lo que decimos en Ràdio Bronka y haznos el favor de empezar a pensar por ti mism@, pero de verdad" i un altre de l'Azagra "Peor que no tener información es pensar que se tiene"

Ah ei ei ! el dia 31 ens escoltem en directe , no podeu faltar , serà especial , fem el 47 com l'article de la constitució ,
siii home/dona aquell que diu :

"Todos l@s especuladores tienen derecho a disfrutar de unas viviendas dignas y adecuadas (tantes com la propietat privada dóna). Los poderes públicos promoverán las condiciones necesarias y establecerán las normas pertinentes para hacer efectivo este benficio, regulando la utilización del suelo de acuerdo con el interés TAE i l'EURIBOR general, para impedir un derecho de los ciudadanos .

La comunidad participará en las plusvalías que genere los planes urbanísticos para los bancos e inmobiliarias"


Pots baixar-te el programa en format mp3 fent clic Aquí - Hemen - Here o sentint-nos fent play a...