48è programa de Ràdio VdeVivienda

Programa emès el 14 de febrer de 2010 per Ràdio Bronka 104.5 Fm (Barcelona). Uns 60 minutets.

Hola amics i amigues, aquí teniu una nova entrega del millor programa radiofònic per grans i petits, pares i fills, nets i avis, homes i dones, per tot kiski vaja, aquets d'avui ha sigut el que fa un menys de quarta nou i un més de quarta set, -;-), comencem amb l' alineació d'avui:
Al micro taronja...Pako! Hueee!
Al micro groc ... Paulo! Hueee!
Al micro verd... Clara! Hueee!
Al micro blau...Carles! Hueee!
i al micro negre...Markox! Hueeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! (queda clar qui escriu al blog, oi?)
us parlem sobre el Espai Social Magdalenes , malauradament,i segurament, aquestes hores ja desallotjat ,del també desallotjament del CSO Barrikarme, així com l'atemptat al CSO Barrilonia, però no tot són males noticies, ja que davant l'expulsió pels mossos de l'universitat lliure la Rimaia, es va tornar ocupar un nou espai, abandonat, a la Gran via 550, “un desalojo otra ocupación”.

Pako, en posa alerta dels nostres castellanismes a l’hora de xerrar en català amb un diccionari, de Cal la iaia, de l’ editorial “ jo no he fet na!”.

Per altre banda, comentem l'iniciativa “Repensar Bon pastor”, una proposta participativa de construïr, sense edificar i sense expulsar el veïns de tota la vida.

I amb una mica d’agenda, un polsim de bona música (ràbia positiva i del Sobrino del diablo) i una cullerada de bon humor, pensem que ha quedat un programa arregladet, apa-li que vagi de gust, salut!

Tornem el proper el 28 de febrer de 2010 en directe pel 104.5FM de Barcelona.

Pots baixar-te el programa en format mp3 fent clic Aquí - Hemen - Here o sentint-nos fent play a...ÚLTIMA HORA: 12.47 h. L’espai social Magdalenes continua, s'ha aconseguit parar el desallotjament, més informació aquí.