47è programa de Ràdio VdeVivienda - PROGRAMA ESPECIAL

Programa emès el 31 de gener de 2010 per Ràdio Bronka 104.5 Fm (Barcelona). Uns 100 minutets de programa, poca cosa.

Amics i amigues ja, hem fet el ciiiiim!!!! 47 programes , ara fa falta lo més difícil, mantenir el " nivell " , -;-) ,
gaire bé ja portem dos anys a les ones, és per això que abans de començar volem donar les gràcies a tots els convidats que han passat pel programa fins al dia d'avui.

Fem referència aquell ilustre article 47 del llibre de ciència ficció editat a Espuña cap allà el 1978 "constitució/construcció espanyola" escrit per varis autors.

Entrant en matèria, comentem breument el FSCAT, a tractar més extensament el proper programa, convidem en Ramón, gran amic i millor persona, uns dels creadors de la web enfocant.net, una molt bona proposta per a estar informat d' aquellnotícies que potser ens interessen.

Difonem, un document d'àudio inèdit dels autèntics creadors de l'Art.47, aquell que parla de no se que d'un dret, habitatge i més rucades, finalitzant amb un tema del documental Spanish Dream, molt adient per al moment.

Per a acabar el programa, el Kike, membre de Kayucos Van i del projecte KayuCOlectivO, ens toca en directe, a l'estudi, una cançó especial per a l'ocasió, Art.47 Song, amb l'acompanyament inestimable del Coro de Nens kstratis de Barcelona.

Rebem la trucada d'en jordi, guanyador d'una samarreta i una nit amb el Carles, el compte de la nit a càrrec del guanyador.

I com sempre tot ben amenitzat amb un xic d'humor i bona música.

Pots baixar-te el programa en format mp3 fent clic Aquí - Hemen - Here o sentint-nos fent play a...